Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CROWN MATRAC (180 x 200 cm)

Méret
297.726 Ft
Menny.:db

A Crown matrac, tökéletes ortopédiai matrac. Hipoallergén és poratka ellenálló, jól lélegző matrac. Egyedi latexhabja érzékeli a test súlyát, alkalmazkodik a test körvonalához. A latexből készült matracok kényelmesebb alvást biztosítanak. Crown matracokat kifinomult eleganciával és klasszikus luxussal tervezték. A matrac kétszer annyi rugóval van felszerelve, mint a többi, így nincs szükség sok hab használatára a matrac megerősítéséhez. Ezért a matrac szabadon” lélegezik. A test súlya egyenletesen oszlik el a matracon és csökken a matrac által a testre kifejtett nyomás. Minél nagyobb a rugószám a matracban, annál ideálisabb az anatómiai és ortopédiai támogatása a testre. Ezt a matracot hosszú ideig élvezheti használója.

Cikkszám: BH00008-180
Várható szállítás: 2024. október 04.

Leírás

CROWN 

Hipoallergén, légáteresztő és atkaálló, egyedülálló latex habunk érzékeli a testsúlyt azáltal, hogy alkalmazkodik a körvonalaihoz, miközben nem okoz kompressziót. 

Olyan matracok, amelyeket mindenki élvezhet, nem csak azok, akik szeretik a kemény matracokat. Hipoallergén, légáteresztő és atkaálló, egyedülálló latex habunk érzékeli a testsúlyt azáltal, hogy alkalmazkodik a körvonalaihoz, miközben nem okoz kompressziót.

A kókuszrost természetes anyag, amely természetes latexszel kombinálva kiváló tartást biztosít a matracokban. A latex anyagból készült matracok segítik a kényelmesebb alvást, egyenletesen elosztva a nyomást az egész matracon. A kókuszrostból készült lemezek a rugókhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, vagyis a nyomás csökkentése után visszatérnek természetes helyzetükbe, ami további kényelmet biztosít a matracon és a nyomás újraeloszlását. A kókuszlepedőt tartalmazó matracokban nagyon csekély a nedvesség előfordulása, mert a víz nem marad meg bennük, hanem áthalad rajtuk és akadálytalanul el tud párologni.

A Crown matrac úgy készült, hogy lehetővé tegye a levegő áramlását. A test súlya egyenletesen oszlik el a matrac mentén, és csökken a matrac által a testre ható nyomás. Minél több rugó van a matracban, annál többen érintkeznek a testtel, és minden helyzetben ideális anatómiai és ortopédiai támaszt nyújtanak. A Crown matrac élettartama hosszabb, mint a legtöbb matracé. Ez a matrac a sok rugó miatt ellenáll a test által kifejtett különféle nyomásoknak. 

Matrac magasság: 29 cm
Keménységi fok: Közepes keménységű
Anyagok: Kókuszrost, HR hab, bélés, poliuretán hab, szilikon fehér-puha vatta, antibakteriális anyag
Mag: Huzalmag
Ortopédiai: Igen
Hőszabályozás: Igen