Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KINGPED-HYBRID MATRAC (180 x 200 cm)

Méret
297.726 Ft
Menny.:db

A King Ped matrac HR habból áll, amit extra erős bonel rugóra helyeztek, így kiemelkedő kényelmet és támogatást ad a testnek. A HR hab lehetővé teszi a légáramlást és ezzel megakadályozza a hő és a nedvesség előfordulását. A matrac 27 cm vastag, jellemző rá a kifinomult elegancia és klasszikus luxus.

Cikkszám: BH00009-180
Várható szállítás: 2024. október 04.

Leírás

KingPed

Mindenki számára, aki szereti a természetes anyagokat és a magas matracokat, a KingPed a megfelelő választás. Herkulesi drótmagra helyezett HR memóriahabból áll a párnázás érdekében, amely kiemelkedő kényelmet biztosít a test minden részén. 

Egy matrac, amely a legigényesebbek igényeit is kielégíti. A KingPed belső kialakítása garantálja a fokozott légáramlást, ami ellenáll az atkák, a különböző mikroorganizmusok és a nedvesség kialakulásának. A HR memóriahab réteg és a drótmag kombinációja ideális választássá teszi a KingPedet a magasabb matracokat kedvelők számára. A KingPed fix tetővel rendelkezik a luxus érzés és a nagyobb kényelem érdekében.

A klasszikus elegancia és luxus a King Ped matrac szinonimája. 

Matrac magasság: 27 cm
Keménységi fok: Közepes keménységű
Anyagok: Kemény töltet, lágy töltet, HR hab, bélés, flexel kemény filc, pu hab tekercs, szilikonszálas réteg, antibakteriális szövet
Mag: Vezetékes mag
Ortopédiai: Igen
Hőszabályozás: Igen