Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PASIFIC - Pocket Spring MATRAC (180 x 200 cm)

Méret
235.763 Ft
Menny.:db

A Pasific matrac komfortosan kemény, kókuszrostot tartalmazó, táskarugós, antiallergén ágybetét. 

A speciális magrendszerének köszönhetően a 7 ortopéd zónás ágybetét tökéletes nyomáselosztó alátámasztást biztosít, így a gerinc alvás közben is megőrzi természetes alakját.

A matrac mindkét oldalon használható, így hosszú ideig biztosítja az egészséges alvást!

Az Aloe Vera huzat, a természet erejével nyugtatja és ápolja a bőrt.

Huzata levehető és mosható.

Cikkszám: BH00010-180
Várható szállítás: 2024. október 04.

Leírás

PASIFIC

A Pacific matracok huzata aloe verával dúsított, aminek köszönhetően ez a szövet puhaság érzetét és selymes tapintását kínálja bőrének. Az aloe vera hipoallergén és vírusölő hatással rendelkezik, így megnyugtat, nyugodt és egészséges alvást biztosít. 

Ez a matrac ideális mindazok számára, akik kemény vagy közepes keménységű matracokat szeretnének, és hátfájással küzdenek.

A Pacific matrac alján egy zsebdrót magrendszer található. A magban lévő minden rugó külön zsebbe van varrva, ezért egymástól függetlenül préselődnek. Ez azt jelenti, hogy a test súlya alatt egy mag képződik, amely pontosan követi a test vonalát, ez hozzájárul ahhoz, hogy a gerinc alvás közben megőrizze természetes helyzetét.

A kókuszrostréteg segít szabályozni a matrac páratartalmát, és biztosítja a tested által a matracra gyakorolt ​​nyomás egyenletes eloszlását alvás közben.

A Pasific matrac huzata levehető és mosható. A matrac mindkét oldalán használható, így hosszú távon egészséges alvást biztosít. 

Matrac magasság: 22 cm
Keménységi fok: Kemény
Anyagok: Szigetelő betét, kókuszrost, HR szivacs, fehér termikus gyapjú, szilikon fehér-puha gyapjú, cipzár, aloe vera antibakteriális szövet
Mag: 7 anatómiai zóna zsebbel
Ortopédiai: Igen
Hőszabályozás: Igen